mareks90 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam moi drodzy państwo, na początek chciałbym się przywitać. Jeżeli chodzi o mnie to 'zachorowałem' niedawno - jakies 3tyg. temu. W chwili obecnej jestem w trakcie wykonywania wicherka 15 . Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dołączył: 22 Gru 2009 I dopiero w powitalni ?? Lepiej późno niż wcale, chociaż ja sam nigdy tu nie zagościłem (ale ciiii) Wtedy ten dział był całkiem na dole, nie obowiązkowy i dopiero po roku bycia na forum go zauważyłem xD I to by było jakoś tak bez sensu się przedstawiać po roku xD Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam Drogi Panie. Mamy nadzieję, że pochwalisz się wykonywanym Wicherkiem 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.