sumek73 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nazywam się Rafał i jestem z Gdyni Jestem amatorem który jeździ modelami z gazetek tz. Bycmo GT 10 "SUBARU" i Thunder Thiger TS-4N PRO V2 "BMW GTR" , szukam o nich informacji i trochę już posiadam Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 sumek73, To jest forum o MODELACH SAMOLOTÓW. Choć mamy dział o modelach lądowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Czołem Rafale! Miło mi powitać się na naszym forum Faktycznie w większej części jest ono poświęcone modelarstwu lotniczemu, ale jak znam życie nie minie miesiąc a Ty kupisz samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pozytywnie Zobaczymy czy kupi samolot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.