darek_op Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zassałem taką wersję Version 2.0 Beta 7 (Windows 9x/ME/2000) - recommended Version co prawda nie jest napisane ,że działa z Vistą, ale na poprzednim laptopie nie było żadnych problemów z działaniem. Teraz po uruchomieniu pojawia się komunikat "D3DRM.dll is not loaded" Może ktoś z Was się z tym spotkał :shock: EDIT: Wystarczy ściągnąc tą biblioteką i skopiowac ją do System 32 w WIndowsie. Już sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja sie spotkałem dokładnie z tym samym . I po wielu próbach uruchomienia zainwestowałem w phoenixa . raz a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 darek_op, Należy ściągnąć ten ( http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/d3drm.dll/5.1.2600.0/download.html ) plik i wrzucić go do (tam w viscie to tak chyba był) Vista C /WINDOWS/system32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.