klajmen Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum. Póki co jestem tylko wirtualnym modelarzem (AFPD) ale ma już zbójecki plan zostania "prawdziwym". Czytam forum drugi rok i uznałem, że najwyższy czas do Was dołączyć. Pozostaje mi mieć tylko nadzieję, że podzielacie mój pogląd :devil: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tez uwazamy, ze czas najwyzszy- witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dwa lata czytania i dopiero teraz do nas dołączyłeś :shock: ? Wstydź się :devil: :mrgreen: . Fajnie, że zrobiłeś ten pierwszy krok- witaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.