rosomak74 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ... Witam wszystkich... Na imie mi Marcin, swoja przygode z modelarstwem zaczalem jako maly chlopiec w wieku kilku lat. "Lepilem" rozne wynalazki z roznych materialow. Najlepiej jednak udalo mi sie pokleic dolna plaszczyzne swojego biurka :-) W modelarstwie RC probuje znalezc swoja kategorie od raptem trzech lat, zatem trudno uznawac mnie za eksperta w tej dziedzinie. Ufam, ze dzieki przyjeciu przez Wasza spolecznosc moje doswiadczenia nieco sie wzbogaca i wreszcie zbuduje cos, na czym warto bedzie zawiesic oko. Pozdrawiam wszystkich modelarzy
Gość Anonymous Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witaj na forum Ja jestem Szymon, a Ty? Nie no, żartuje, jak nie chcesz to nie musisz się przedstawiać, ale byłoby miło wiedzieć z kim się dyskutuje i jak się zwracać Pozdrawiam! Szymon
rosomak74 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Marcin jestem. Milo mi bardzo!!! W kwestii uzupelnienia: Na obecna chwile zajmuje sie "lepieniem" depronu... Juz widze skrzywione miny prawdziwych modelarzy :-) Oczywiscie sklejka i balsa nie sa mi tak zupelnie obce, jednakze depron jest po pierwsze tani, a po wtore stanowi jednak wyzwanie... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.