rosomak74 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ... Witam wszystkich... Na imie mi Marcin, swoja przygode z modelarstwem zaczalem jako maly chlopiec w wieku kilku lat. "Lepilem" rozne wynalazki z roznych materialow. Najlepiej jednak udalo mi sie pokleic dolna plaszczyzne swojego biurka :-) W modelarstwie RC probuje znalezc swoja kategorie od raptem trzech lat, zatem trudno uznawac mnie za eksperta w tej dziedzinie. Ufam, ze dzieki przyjeciu przez Wasza spolecznosc moje doswiadczenia nieco sie wzbogaca i wreszcie zbuduje cos, na czym warto bedzie zawiesic oko. Pozdrawiam wszystkich modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witaj na forum Ja jestem Szymon, a Ty? Nie no, żartuje, jak nie chcesz to nie musisz się przedstawiać, ale byłoby miło wiedzieć z kim się dyskutuje i jak się zwracać Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak74 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Marcin jestem. Milo mi bardzo!!! W kwestii uzupelnienia: Na obecna chwile zajmuje sie "lepieniem" depronu... Juz widze skrzywione miny prawdziwych modelarzy :-) Oczywiscie sklejka i balsa nie sa mi tak zupelnie obce, jednakze depron jest po pierwsze tani, a po wtore stanowi jednak wyzwanie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.