lessiu2 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Wszystkich. Pare tygodni jak wszytkie moje inne zainteresowania zacząłem oglądać youtuba i ludzi szalejących modelami rc. Tak naoglądałem się, że już dzisiaj posiadam aparature Graupner MX-16s na 2,4GH, latam na symulatorze i myślę o moim samolocie http://www.arthobby.pl/index.php?page=8&prod_id=438 Pozdrawiam Jacek EDITED by Paweł R: poprawiłem link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witamy, Coś źle link wkleiłeś... Widać, że podchodzisz do sprawy z głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lessiu2 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 mi działa a Tobie nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Działa... hmm spalina; dolnopłat ... hmmm :crazy: . Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Warbird na pierwszy model ? no dobra, ale pierwszy lot może potrawać kilka sekund i będziesz miał reklamówke pełną zapałek :rotfl: proponuję przeczytać cały dział od czego zaczać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lessiu2 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaraz was poproszę o opinie dotyczącą spalinowych półmakiet tylko muszą uaktywnić mi możliwość tworzenia tematów Fajnie jakby ktoś sprzedawał jakiś fajny model trenerski byłbym wtedy zainteresowany kupnem na wiosne . Czyli symulator nie jest wiarygodnym nauczycielem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mi już też działa i od razu nie jestem pewny swoich słów: Widać, że podchodzisz do sprawy z głową (mam nadzieję, że się nie pomyliłem :wink: ) Oj... zaczynaj lekturę"Od czego zacząć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 post skasowany przez autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lessiu2 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Już to przerabiam )) Może jeszcze podzielicie się cennymi uwagami od czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Rafał- załóż własny temat w powitalni. Jest to wymóg techniczny dla możliwości dodania Ciebie do grupy Użytkowników z pełnym dostępem do forum. W polu: "skąd" w profilu wpisz nazwę miejscowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaraz was poproszę o opinie dotyczącą spalinowych półmakiet tylko muszą uaktywnić mi możliwość tworzenia tematów Już. To czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.