rafał .k Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam wszystkich modelarzy mam na imię Rafał. Przygodę z modelarstwem zacząłem w latach 70tych kiedy jako mały chłopiec patrzyłem w domu na wiszący pod sufitem model dwusilnikowego bombowca na uwięzi zbudowanego przez mego ojca .Od tamtej pory choroba rozwinęła się poprzez różne etapy przerwy.Pierwsze kroki stawiałem w modelarni do której zapisałem się w 1984r początki to latawce ,rakiety, szybowce,modele na uwięzi,i nareszcie wymarzone RC. trochę świat RC mi uciekł ale myślę że nadrobię ___________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Do trzech razy sztuka :wink: . Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.