Piotrek_G Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przemaglowałem temat Sławka i chciałem zamontować takie same serwa, ale nie mogę znaleźć w HK serw Hyperion Atlas 13 digital. Czy serwo Turnigy MG930 będzie dobrym zamiennikiem? Na lotki dam GWS PARK HPX, ale na kierunek i wysokość wolałbym coś z metalowymi trybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Może Futaby 3150 ? Miałem kupić właśnie je do Katany 1400. http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=&products_id=4076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja też od jakiegoś czasu składam Sobie Katanę 1400 z tym ze wycinam ręcznie wszystko i składam w wolnych chwilach w pracy. Zastanawiam się nad serwami ale chyba zdecyduję się na GWS HPX Park. mam je wsadzone na lotkach w Dino i wychodzą całkiem przyzwoicie, przede wszystkim są dosc szybkie a cena w Hobby City też jest dobra. Jeszcze nie zamówiłem ale chyba z początkiem lutego zrobię zamówienie, na wysokość dam dam dwa takie serwa, jedynie zastanawiam się nad kierunkiem czy nie dać czegoś z metalowymi dźwigniami... tym bardziej ze chce się uczyć zawisu nisko nad ziemia i wtedy może się zdarzyć przyhaczyć kierunkiem o trawę i tym podobne... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Może Futaby 3150 ? Miałem kupić właśnie je do Katany 1400. http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=&products_id=4076 Trochę odstrasza mnie ich cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Atlasy były niewiele tańsze niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Może jednak ktoś zaproponuje coś o połowę tańszego? A co myślicie o Turnigy z pierwszego postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8760&Product_Name=BMS-380MAX_Micro_Servo_(Metal_Gear)_4.1kg_/_.16sec_/_17.4g to lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja na twoim miejscu sprawiłbym sobie GWS HPX F 19 gram szybkie i silne serwa, no i nie drogie, w Polsce 50 PLN sztuka, w Chinach 12$. Sławek miał te serwa na lotkach w tej Katanie, byłem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zdam się na Wasze doświadczenie i zamówię GWS PARK HPX F - lotki BMS-380MAX Micro - ster kierunku i wysokości. GWS Naro Pro - przepustnica Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.