qba Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Zamierzam sklecić sobie jakieś naklejki na moto i np zrobiłem coś takiego w jpg: W jakim programie i jak to przekonwertować do wycinki na ploterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Kuba zaimportuj to do CorelTrace, przetrasuj na wektory, uzyskasz plik CMX, który następnie inportujesz do CorelDraw. W CorelDrawie musisz sie troche tym pobawić, tzn zlikwidować wypełnienie, pozamykac krzywe, obwiednie wszystkich obiektów usatwić na włosową ( 0,001 ) i ..... masz gotowy rysunek na ploter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Qpa, jak wyjdzie ci ten rysunek, to jeżeli nie byłby to dla ciebie problem to podeślij mi ten plik;] Ja bym sobie takiego Czesia walna na model ale moja znajomość Corela jest znikoma;p a tu nadarza sie okazja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Qpa jak nie udzwigniesz tematu to ci to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Musze sam przez to przejść bo mam więcej pomysłów na wykorzystanie plotera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 W sumie sprawa z opisu wydaje się być skomplikowana, ale jak przejdziesz przez pierwszy rysunek reszta pójdzie jak po maśle. najwięcej pracy bedziesz miał w samym Corelu. Jak będziesz miał pytania - to dawaj, paru światłych corelowców tu znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A moze jakis wspolny projekt z tymi naklejkami - fajnie byloby miec np. jakis znak forum modelu czy cos innego ciekawego. Ja ze swojej strony moglbym zaoferowac dostep do mysle w miare taniego plotera. Jesli trzeba to dowiem sie szczegolow. Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Na innym forum już taki pomysł był przerabiany i umarł chyba śmiercią naturalną, powiem więcej mało sie wojną nie skończył, parę osób odeszło etc. mam nadzieję że może pomysł tutaj wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 myślę że pomysł jest jak bardziej do zrealizowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 jak by ktos wymyslił jakas fajna naklejeczke to sam bym ja dal na pionowy ja nie podejmuje sie projektu, ale jak bym dostal w jpg to oczywiscie przygotuje pod ploter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 oki zaznaczyłem wsio i zrobilem cmx i mam to w corelu co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 importuj to do corel draw i tam obrabiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tomku - Motylasty! Ponieważ skutków wojny, o której wspominasz, doświadczyłem na własnej skórze, wychodząc z niej mocno psychicznie poturbowany, chętnie zobaczę tutaj Twe pomysły, w tym obumarłym tam, temacie i jestem przekonany, że żadnej wojny ta kwestia tutaj nie spowoduje. A śliczną naklejeczkę z przyjemnościa sobie na autku przykleję i jeszcze gdzie indziej, w sobie tylko wiadomym miejscu... :wink:, nie naruszając tym niczyich praw autorskich, itd, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Założe Marku nowy wątek a'propos znaczków, wstawię tam swoje wypociny i zapodam jakieś nowe projekty. Myślę że reaktywacja projektu może być dobra i łagodna w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.