bubi120 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam forumowicze. Mam do was wielką prośbę w podłączeniu - dokonałem zakupu modelu F-18 Blue Angels a konkretnie http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10359. Posiadam radio Hitec Flash X5 - proszę mi powiedzieć jak podłączyć pod obiornik - przy aktualnym podłączeniu stateczniki prawdopodobnie od wysokości pracują jak lotki. Nie chciał bym modelu rozbić przez błędne podłączenie. Bardzo proszę o szybką odpowiedz Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam jak pamietam 5 ma mixer umiesz go włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Problem już rozwiązany - nie dopatrzyłem się zagiętego bowdena a dlaczego był zagięty ??? - wystarczyło zamontować odwrotnie orczyk na jednym z serw. Wszystko super działa. Pozdrawiam i temat do zamknięcia Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.