ramzes9009 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 witam chciałbym zbudować własny model i dlatego zapisałem się na te forum proszę o 1 czy da rade wybudować coś jak ktoś jest kompletnie zielony jakie materiały trzeba użyć proszę o wielka pomoc projekty myślę ze ktoś z was udzieli pomocy jak mam zbudować 1 model żebym mógł postawić go na półkę i cieszył się nim ze umiem zbudować model samolotu lub szybowca proszę o pomoc jak coś kontakt gg 6120347albno E MAIL bartek.ramzes@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a/ podaj wiek b/ przetłumacz na język polski - proszę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na klawiaturze jest piękiny klawisz --> ENTER... Ale tego się szybko nauczysz, jeżeli będziesz chciał się udzielać na forum Generalnie, zapraszamy do lektury działu "Od czego zacząć??". Jest podkreślony i na czerwono... na pewno trafisz Kiedy już sobie poczytasz i zdecydujesz pomiędzy np. RWD5 i Zefirkiem (lub czymś podobnym), wtedy poszukaj tematów o tym konkretnym modelu... czytaj. Kiedy już zaczniesz budowę, wtedy się pochwal i zadaj ew. pytania :wink: NIE NA ODWRÓT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes9009 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 ZA DUŻO Błędów przepraszam problemy ze stawianiem ,i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wysłałem do ramzes9009, PW i zobaczymy jaka będzie reakcja. Za zgłoszenie posta serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.