Robert. Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Kupiłem niedawno model Yaka 54E Extreme Flight o rozpiętości 120 cm. Jest to model elektryka 3D. Jakie serwa polecacie do tego modelu? Producent podaje jako zalecane HS 65. Ja zastanawiałem się nad Tower Pro MG-90, Hitec HS-81, Tower Pro MG-90S. Składaniam się ku TP z metalami. A może coś z Hobbycity (będę robił zamówienie niedługo)? Co polecacie do tego modelu, żeby pewnie latać? Z góry dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Z pewnością możesz zastosować Tower Pro MG-90S, ale myśle ze również z serwami Tower Pro MG-90 nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert. Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Z pewnością możesz zastosować Tower Pro MG-90S, ale myśle ze również z serwami Tower Pro MG-90 nie będzie problemów. Z tego co wiem MG-90 są lepsze i bardziej wytrzymałe od MG-90S ;-) Już wybrałem - kupiłem Tower Pro MG-16R - zamykam temat. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.