Łuszpiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam wszystkich modelarzy w Polsce.Należę do starszej generacji modelarzy pamiętającej własnoręcznie budowane aparatury RC.Jestem ogromnie ale bardzo mile zaskoczony tak wielką ilością modelarzy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Miło, że Seniorów modelarstwa przybywa. Witaj na forum. Gdybyś jeszcze ujawnił nam swoje imię... :roll: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Miło mi. Andrzej budawałem modele prawie wszystkich klas, ale jak to bywa tylko w jednej to jest samochody RC redukcje udało mi się coś osiągnąć. W latach 70 próbowałem zbudować pierwszy w Polsce model śmigłowca RC silnik 10 ccm aparatura kraft z demobilu wojskowego - nie latał ale za to pozamiatał modelarnię. Drugi model też nie. Dopiero trzeci ze skokiek ogólnym i mikserami poleciał.Ale nerwy i stres że go robiję odebrały mi chęć do mioteł. A potem cała reszta tj. żagle samochody V1 RCEB samoloty i szybowce .Mam zamiar wrócić do latania ale muszę zacząć od nowa bo technika biegła szybciej ode mnie.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 W latach 70 próbowałem zbudować pierwszy w Polsce model śmigłowca RC silnik 10 ccm aparatura kraft z demobilu wojskowego teraz trochę technologia się zmieniła i helika możesz kupić jako RTF Napewno teraz jest łatwiej w dostępie do wszystkoego co z tym hobby związane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.