Krzysztof-G2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam! Posiadam hulajnoge elektryczną z silnikiem na 36V i mam pytanie bo jest zasilana z 3 akusów po 12v ale oprócz tych 3 mam jeszcze trzy te same? Czy mógłbym zrobić tak że te pierwsze trzy połączyć szeregowo i wpiąć drugie trzy które będą połączone równolegle? Wszystko to po to aby zwiększyć długość jazdy tym sprzętem. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 jeżeli masz takie same pojemnośći oraz "równą" żywotność to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale przybędzie sporo masy. Czyli zmniejszy sie v-max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dasz radę, ale czy zmieścisz tam te trzy akumlatory? Po za tym masz hulajnogę, a nie hulajnokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Źle napisałeś w tytule , zamiast hulajnoka" powinno być "chólainoka" :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 albo chólaj-nokia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja mam hulojnokie :mrgreen: A co z ładowaniem bo ładowarka jest na 36v to bedzie mogła nadal to ładować, a i czy mógłby mi to ktos narysować bo nie bardzo wiem jak zakończyć połączenie między jedną a drugą trójką akusów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ładowanie wydłuży się, a połączyć + do +, a - do -. Pozdrawiam, Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.