juraspl Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jestem nowym użytkownikiem tego forum gdyż chcę w przyszłości zakupić jakiś model latający i szukam dobrych rad w tej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A może byś coś o sobie powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juraspl Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 O sobie co ja tu mogę powiedzieć prócz tego co jest w opisie tzn że mam na imię Jurek i że jestem z Tychów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 a jakieś inne zainteresowania ? wiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juraspl Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 31 L a zaineresowania mam przeróżne od wędkarstwa po góry jeśli o to chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dobra Koledzy nie męczcie już juraspl, . Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.