kubusman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem początkujący i mam lamke v3 i będę was często pytał o różne sprawy. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jakaś modelarnia powstaje w Milanówku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie stety nie Ale osobiście jeżdżę do Warszawy na Bitwy Warszawskiej 1920r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja i kubusman jesteśmy kumplami 8) śmigamy sobie razem modelami i jakoś nam leci. Może ktoś z okolic chciałby otworzyć modelarnię? :twisted: POZDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.