Lukis Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Będzie ktoś może w tą sobotę latał w Pobiedniku, jeżeli będzie odpowiednia pogoda? Mam zamiar tam zrobić oblot modelu cessna 182, bo jakby to powiedzieć teren idealny, mile widziane wsparcie duchowe i jakieś dobre rady co by drugi raz modelu przy oblocie nie ubić . Jeszcze jedno pytanie, czy aby tam polatać trzeba coś zapłacić, jeśli tak to gdzie? Płatne od osoby czy jeżeli jest nas trzech to każdy płaci czy tylko raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A nie blizej na Czyzyny??kolo muzeum lotnictwa? MAsz mase zieleni, pas betonowy i nowa droge betonowa gladziutka a ponadtto na srodku laczki jest niedokonczony chodniczek ktory idealnie spelnia role pasa startowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To w takim razie pewnie lepiej będzie jechać na czyżyny, bo bliżej A czy tam się płaci za wstęp czy można wejść kiedy się chce? I może więcej ludzi tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ze swojej strony polecam Czyzyny, bardzo fajny betonowy pas i duzo miejsca. Za wejscie oczywiscie nie placi sie nic, wejsc mozna kiedy sie chce co ma rowniez zle strony poniewaz w weekendy zdaza sie ze jest sporo spacerowiczow i amatorow jazdy samochodem. Ja dlatego latam zwykle z kims, kto upewnia mnie czy jakis rajdowiec nie pedzi z drugiego konca pasa 100 km/h akurat gdy chce ladowac. Wiecej oczu - zawsze bezpieczniej;) Najprawdopodobniej w sobote bede oblatywal na Czyzynach swojego trenerka Dga-6 z nowym Mvvs em wiec bede mogl pomoc. Bede pod warunkiem dobrej dyspozycji zdrowotnej;) po piatkowym balu polmetkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zawsze przydadzą się rady kogoś kto się zna bo to moja pierwsza spalinka My z kolegami będziemy tam pewnie rano, żeby na obiadek jeszcze wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.