Skocz do zawartości

Sobota 12.05. Kraków-Pobiednik

Lukis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie ktoś może w tą sobotę latał w Pobiedniku, jeżeli będzie odpowiednia pogoda? Mam zamiar tam zrobić oblot modelu cessna 182, bo jakby to powiedzieć teren idealny, mile widziane wsparcie duchowe :) i jakieś dobre rady co by drugi raz modelu przy oblocie nie ubić :(.

Jeszcze jedno pytanie, czy aby tam polatać trzeba coś zapłacić, jeśli tak to gdzie? Płatne od osoby czy jeżeli jest nas trzech to każdy płaci czy tylko raz?

Opublikowano

A nie blizej na Czyzyny??kolo muzeum lotnictwa? MAsz mase zieleni, pas betonowy i nowa droge betonowa gladziutka a ponadtto na srodku laczki jest niedokonczony chodniczek ktory idealnie spelnia role pasa startowego :D

Opublikowano

To w takim razie pewnie lepiej będzie jechać na czyżyny, bo bliżej :) A czy tam się płaci za wstęp czy można wejść kiedy się chce? I może więcej ludzi tam będzie :)

Opublikowano

Ze swojej strony polecam Czyzyny, bardzo fajny betonowy pas i duzo miejsca. Za wejscie oczywiscie nie placi sie nic, wejsc mozna kiedy sie chce co ma rowniez zle strony poniewaz w weekendy zdaza sie ze jest sporo spacerowiczow i amatorow jazdy samochodem. Ja dlatego latam zwykle z kims, kto upewnia mnie czy jakis rajdowiec nie pedzi z drugiego konca pasa 100 km/h akurat gdy chce ladowac. Wiecej oczu - zawsze bezpieczniej;)

Najprawdopodobniej w sobote bede oblatywal na Czyzynach swojego trenerka Dga-6 z nowym Mvvs em wiec bede mogl pomoc. Bede pod warunkiem dobrej dyspozycji zdrowotnej;) po piatkowym balu polmetkowym.

Opublikowano

Zawsze przydadzą się rady kogoś kto się zna bo to moja pierwsza spalinka :) My z kolegami będziemy tam pewnie rano, żeby na obiadek jeszcze wrócić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.