Jarlaxle Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam! Na imię mam Mateusz, lat 18, jestem z Gdańska i mam zamiar dopiero zacząć swoją przygode z modelarstwem rc i mam do was kilka pytań związanych z kupnem pierwszego modelu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam miło wiedzieć że jestes z gdanska. Z jakiej dzielni jesteś?? A co do modelu to jedynie lame v3 mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxle Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 z chełmu! ta lama to helikoper tak? ja właśnie też na początku myślałem o heli ale chyba jako pierwszy model to wybiore jakiś samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 tak samo jak ja z chełmu jestem. helika wybralem bo wcześnie na symulatorze latałem tzn. commanche vs hokum. Z tej gry właśnie sie nauczyłem trochę o pilotowaniu heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxle Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 oo no to niedaleko! i gdzie nim latasz? na tych polach za tesco? trudna jest ta lama do ogarnięcia? tzn awaryjność itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 u siebie w ogrodzie latam masz gg ?? to pogadamy sobie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.