alchemique Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Kupowal ktos tutaj, albo przynajmniej moze cos powiedziec o produktach tej firmy? SECRAFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 To jest chyba sklep dla tych co nie wiedzą co z pieniędzmi zrobić. Nie ma to jak anodowane mocowanie silnika lub dźwignia serwa :crazy: Z pewnością polepszy to zachowanie samolotu w powietrzu i pilota na ziemi, ponieważ z zachwytu również będzie się unosił nad ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, dostal Pan pomógł! Ja chcialem tylko anodowana na zlota podstawke pod moj najnowszy nadajnik Fjutaby 28mz zeby wszyscy mogli podziwiac na lotnisku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na pewno przegladales juz zagraniczne fora czyli Flying Giants, gdzie opinie sa bardziej pozytywne. Tak samo zdobyly duza popularnosc w Kanadzie. Nie wiem czego dokladnie szukasz do swoich modeli, ale jesli chodzi o dzwignie, to osobiscie wole surowsza forme dzwigni SWB (dostepnych tylko w kolorze czerwonym). Same produkty mialem okazje "macac" i jakos jest bardzo dobra- tak jak wszystkich obecnie tworzonych produktow CNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Chodzi mi o dzwignie 1.5- 1.75 cala i o servotray do pp na 2 serwka. To ze jakosc jest ok to juz wiem, bardziej interesuja mnie sprawy wysylki, cla i ogolnie obslugi klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Widzialem, ze ich servotray posiada p. Chmielewski-moze warto zapytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Juz pytalem, od Krilla bral. Krill jest jednym z przedstawicieli Secrafta z tego co widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 I wlasnie na EXFC czyli imprezie Krilla macalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.