Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam serdecznie jestem Maciek z Konina.Interesuje się modelami zdalnie sterowanymi, a szczególnie samolotami latam modelami ESA oraz modele z napędem spalinowym. Pozdrawiam Maciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wyjdzie na to, że się czepiam. Trudno. Macieju drogi, wystrzeliłeś tym zdaniem jak z karabinu maszynowego zero przecinków i kropek. Gdybyś je czytał na głos pewnie by tchu zbrakło :mrgreen: A jeśli chodzi o ESA to jaki okres preferujesz WWI czy WWII. EDIT: Czekam na wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Strzelać to lubię ale z broni i to pewnie od tego się uzależniłem Obiecuje poprawę w kolejnych postach. A co to ESA to jednak WWII ja tam nie patrze na swój model :oops: tylko na czerwoną wstążką i na inne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Maciek ! Jak się zalogujesz i otworzysz ten wątek to w górnym prawym rogu każdego postu masz takie okienko z napisem "edytuj". Najedź kursorem na owe okienko, kliknij lewym przyciskiem myszki i POPRAW OBA swoje posty. Witamy w każdym bądź razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.