Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam serdecznie jestem Maciek z Konina.Interesuje się modelami zdalnie sterowanymi, a szczególnie samolotami latam modelami ESA oraz modele z napędem spalinowym. Pozdrawiam Maciej.
Osa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wyjdzie na to, że się czepiam. Trudno. Macieju drogi, wystrzeliłeś tym zdaniem jak z karabinu maszynowego zero przecinków i kropek. Gdybyś je czytał na głos pewnie by tchu zbrakło :mrgreen: A jeśli chodzi o ESA to jaki okres preferujesz WWI czy WWII. EDIT: Czekam na wyjaśnienia.
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Strzelać to lubię ale z broni i to pewnie od tego się uzależniłem Obiecuje poprawę w kolejnych postach. A co to ESA to jednak WWII ja tam nie patrze na swój model :oops: tylko na czerwoną wstążką i na inne modele.
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Maciek ! Jak się zalogujesz i otworzysz ten wątek to w górnym prawym rogu każdego postu masz takie okienko z napisem "edytuj". Najedź kursorem na owe okienko, kliknij lewym przyciskiem myszki i POPRAW OBA swoje posty. Witamy w każdym bądź razie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.