rdebiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam Mam na imię Roman. Modelami bawię się wspólnie z 12-letnim synem. Przeszliśmy kilka stopni wtajemniczenia, począwszy od chińskich zabawek do zaawabsowanych modeli latających, jeżdżących i pływających. Aktualnie próbujemy swoich sił ścigając się modelami onroad TT01. Pozdrawiam RD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 [...] do zaawabsowanych modeli latających, 1. A w szczególności ????? 2. Też witamy i pozdrawiamy i o avatar pytamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdebiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ad1. - multiplex space scooter - walkera 4 - lama v4 - lama v3 extreme - walkera 4#3 - Tamiya tt01 - Associated RC18T - Carson Max 18XXL Ad.2 Może się kiedyś dorobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ładna lista ale chodziło mi o te "zaawansowane" latające - witamy latacza :devil: :crazy: A o awatara prosim max bystro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdebiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No to się nie zrozumieliśmy Dla mnie to są zaawansowane modele (dla odróżnienia od chińskich jednorazówek). Wymieniłem tylko te "markowe" co mają nazwę producenta i modelu. RD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdebiec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ile się "normalnie" czeka na uprawnienia do zadawania pytań? Może ktoś starszy stażem zadałby pytanie w wątku o SRM-102 Sanwa? Nie mogę znaleźć sklepu z zapasowymi trybami Pozdrawiam RD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ile się "normalnie" czeka na uprawnienia do zadawania pytań? Tyle ile na awatar :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdebiec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Pomożesz? Czy będziesz się nabijał z człowieka w potrzebie? Chodzi o zadanie pytania o zapasowe zębatki w wątku http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3161 Pozdrawiam RD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Twoje zgłoszenie wygląda OK Dlatego na pewno dziś jak tylko pojawi się admin lub moderator z uprawnieniami dostaniesz dostęp do całego działu. buwi777, awatar nie jest wymagany. Nie wprowadzaj użytkowników w błąd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Proszę: 3 minuty i kolega google znalazł: http://www.modelarski.com/produkt-Tryby_do__SRM_102,_101,_112_,_SX-01,1287.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdebiec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wielkie dzięki. Ja mam z google na pieńku, nigdy mi nie pokazują tego o co pytam tylko 10000 niepotrzebnych linków Pozdrawiam RD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 bo google szuka słowa kluczowe a nie np : Chcem kupić tryby do sanwa gdzie kupić? to nie szklana kula :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wielkie dzięki. Ja mam z google na pieńku, nigdy mi nie pokazują tego o co pytam tylko 10000 niepotrzebnych linków Pozdrawiam RD Weż, kup dwa piwa i pogadajcie ze sobą - NA PEWNO dojdziecie do konsensusu w sprawie poszukiwań :faja: :lol2: powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zamykam. Ta dyskusja prowadzi do nikąd. rdebiec, Dodaję Cię do grupy Użytkownicy. Miłego poszukiwania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.