Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Fanatyków tego pięknego sportu/Hobby ! Nazywam się Damian mieszkam w piotrowicach interesuje się tym od około roku jestem początkującym modelarzem więc mam nadzieję że tutaj się podciągne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=259042#259042 Jeden wykrzyknik interpunkcji nie czyni - prosimy o lekką poprawę w tej "dziedzinie" - please ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przepraszam ale mam angielska klawiaturę ;/ poprawiłem ale z klawiatury ekranowej już niedługo będę miał nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przepraszam ale mam angielska klawiaturę ;/ poprawiłem ale z klawiatury ekranowej już niedługo będę miał nowa To w Anglii nie używają kropek i przecinków :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 chodziło mi o ą ę itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 poczytaj: http://www.ruczjak.webpark.pl/zasinterpunkcji.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Znam zasady interpunkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie znasz. Jak byś znał, to byś wiedział, że zdanie kończy się kropką. kropka >>>>>>> . Znam zasady interpunkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dobrze ,od Dzisiaj się Poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie żebym się czepiał ale, zdanie rozpoczynamy z dużej litery, następne wyrazy gdy nie są nazwami osobowymi piszemy z małej. :wink: Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hehe bez przesady nie stresujcie chłopaka Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Damian-Lot, Czy możesz nam przybliżyć o które Piotrowice chodzi... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Piotrowice Dolnośląskie http://maps.google.pl/maps?q=Piotrowice&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Piotrowice,+Katowice&gl=pl&ei=ARBfS6DKCsufsQbivfHQCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAoQ8gEwAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dolnośląskie? :? - ten link, który podałeś wskazuje na dzielnicę Katowic 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Na dolnymśląsku koło legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A moim zdaniem coś kręcisz i jesteś z Wrocławia. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ??? Kiedyś mieszkałem we Wschowej a teraz w Piotrowicach.... a czemu z wrocławia sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesQ Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bo zapewne IP zewnętrzne pokazuję na Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Damian-Lot, Znaczy się nie daleko mnie :wink: Witaj na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Michałów gdzie to? może w trójkę polatamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.