KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam wszystkich modelarzy. Jestem Kuba też modelarz tylko trochę zardzewiały od pewnego czasu, ale mam nadzieję ze w tym sezonie wzniosę się w powietrze. Posiadam 2 maszyny -JAK 12a -Wicherek Oba samoloty są prawie gotowe tylko parę rzeczy dokończyć i w powietrze. Mój sprzęt modelarski skromny: Aparatura ZEBRA 4 FM 4 kanałowa Silnik OS MAX 15 LA 2.5cm3 Jak macie jakieś problemy postaram się pomóc, doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witaj. Na początek proszę o zapoznanie się regulaminem, szczególnie tej części dotyczącej avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wiem już poprawiłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wiem już poprawiłem ;D Ślepym, czy co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Już gotowe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Już gotowe ;P Ale szybki - w 1 minutę - obyś tak szybko modele robił :devil: Witomy, witomy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Modeli tak szybko nie robię. Teraz czas żeby moje wykończyć została kosmetyka i w powietrze :faja: Jak dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Modeli tak szybko nie robię. Teraz czas zęby moje wykończyć została kosmetyka i w powietrze :faja: Jak dobrze pójdzie Dentysta czy co ? ps. pisz wolniej bo nie nadążamy czytać :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dentysta nie ,ale mechanik za 1.5 roku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 O matko sąsiad z osiedla w natarciu :| koniec świata! Na szczęście ten mechanik to nie od samolotów, modele bezpieczne uff... :devil: witamy witamy widzę że uporałeś się z regulaminem hi hi :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaDriver12 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.