Acerek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam Wszystkich ! Nazywam się Benek,mam 13 lat,jestem z Malborka,mam zamiar złożyć swój pierwszy model.Mam nadzieje że w razie problemów,otrzymam tu pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 WITAMY ! Jednego z niewielu 13-sto latków używającego kropek i przecinków !! Jeszcze raz - WITAMY i o awatar prosimy ... ps. po kropce i przecinku stawiamy spację ( to taki odstęp - na klawiaturze ten dłuższy poziomy dolny klawisz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Eee...Dlaczego czekam już od 5 dni na aktywacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam. JA od 8 dni czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.