Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Od kilku lat bawię się samochodami rc ale parę miesięcy temu wujek namówil mnie na latanie. Pozyczył od kolegi aparaturę, połaczyl kablem ze swoją i dał mi pokierować modelem w locie. Spodobalo mi sie i zaczalem przygode z samolotami rc. W sumie to bardziej z symul;atorem, bo juz kilkadziesiat godzin na aerofly pro deluxe wylatalem. Swoją obecnosc na forum zaczne "z grubej ury" bo od relacji skladania modelu pod silnik 50 ccm, ktory to wujek wlasnie nabyl a na nim bede stawial swoje pierwsze kroki. Oczywiscie polaczony kablem w aparatura wujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witamy na forum uzupełnij wiek w profilu , i interpunkcja się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Swoją obecnosc na forum zaczne "z grubej ury" bo od relacji skladania modelu pod silnik 50 ccm :shock: mocne jak na pierwszy model w "realu" :shock: Witamy i MOCNO trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Co do interpunkcji to bardziej literówki (przepalcowanie w pospiechu), ale dzięki za zwrocenie uwagi. A ze z grubej rury (nie ury) to wiem, ale podobno duże modele łatwiej latają. Wujek mi ufa wiec jakos to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.