GrzesQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, Mam na imię Grzesiek,- jestem z Sokółki- (a nie z ciemnego lasu wbrew obiegowym opiniom) mam 16 lat. Dopiero rozpoczynam zabawę z modelarstwem RC, przedtem miałem jedynie styczność z modelami redukcyjnymi, głównie kartonowe i plastik, w tej chwili buduję spitfire mk 7 w skali 1:10.- ku woli ścisłości nie jestem kolegą karolsefory, ani nie mam zamiaru nim byc.
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj na forum. Przeczytaj regulamin - awatar niezgodny z regulaminem
Gość slawekmod Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj na forum. Przeczytaj regulamin - awatar niezgodny z regulaminem Kuba, dobrze mówisz.
Paweł R Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj Grzesiu :wink: Mam nadzieję, że przeczytasz regulamin i więcej kłopotów nie będzie Teraz możesz się pochwalić swoim Spit'em
Osa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Teraz możesz się pochwalić swoim Spit'em Tak naprawdę to dopiero teraz. :mrgreen: :mrgreen: Witaj na forum :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.