GrzesQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, Mam na imię Grzesiek,- jestem z Sokółki- (a nie z ciemnego lasu wbrew obiegowym opiniom) mam 16 lat. Dopiero rozpoczynam zabawę z modelarstwem RC, przedtem miałem jedynie styczność z modelami redukcyjnymi, głównie kartonowe i plastik, w tej chwili buduję spitfire mk 7 w skali 1:10.- ku woli ścisłości nie jestem kolegą karolsefory, ani nie mam zamiaru nim byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj na forum. Przeczytaj regulamin - awatar niezgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj na forum. Przeczytaj regulamin - awatar niezgodny z regulaminem Kuba, dobrze mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witaj Grzesiu :wink: Mam nadzieję, że przeczytasz regulamin i więcej kłopotów nie będzie Teraz możesz się pochwalić swoim Spit'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Teraz możesz się pochwalić swoim Spit'em Tak naprawdę to dopiero teraz. :mrgreen: :mrgreen: Witaj na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesQ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dzięki Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.