I_T_I Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No wiec dzień dobry i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_T_I Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mateusz uczeń 2 klasy technikum elektronicznego. Z modelarstwem kontakt niewielki raczej szukam tu informacji na temat działania modeli latający (głównie samoloty daleko dystansowe) potrzebne mi to do projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mateusz uczeń 2 klasy technikum elektronicznego. Z modelarstwem kontakt niewielki raczej szukam tu informacji na temat działania modeli latający (głównie samoloty daleko dystansowe) potrzebne mi to do projektu. a/ do 500 m od modelarza b/ do 1000 m od modelarza c/ powyżej Polecam: a/ - no problem b/ duży 4-5 m model i latanie lekko hardcorowe c/ zaprzyjaźnione forum rc-cam.info i latanie FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_T_I Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 C: ale bez kamery reszta to tajemnica ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 reszta to tajemnica ;p Co tajemnica ?? Nie po to jest forum Już mi zakładać temat i opisywać swoją wizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.