grzebol0 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam. Mam na imię Łukasz. Interesuję się modelarstwem od 3 lat. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mało.... Zobacz swoje przywitanie, niewiele więcej udało Ci się naskrobać o sobie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 hehe wiem i dlatego strzegę przed tym innych :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 MałyRC, zdecyduj się czy jesteś Damian-Lot czy MałyRC. Chyba napisałeś przez pomyłkę z konta MałyRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 MałyRC, zdecyduj się czy jesteś Damian-Lot czy MałyRC. Chyba napisałeś przez pomyłkę z konta MałyRC. Rozdwojenie jaźni ciekawe, że raz ma 14, a innym razem 24 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Hahahahahaha Ale wpada SZOK :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam. Mam na imię Łukasz. Interesuję się modelarstwem od 3 lat. Pozdrawiam!! Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witamy na forum. Wyedytowałem poprzedni wpis bo był nie na miejscu..... Przepraszam. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.