leszek_c Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam. Cześć jestem Leszek:) Kto ja jestem? Lat 30, jeszcze kawaler, obecnie mieszkam w UK, z Polski jestem z Głogowa (dolnąśląskie), rodowity Głogowianin. Zawód wyuczony - monter elektronik, zawód wykonywany - ochroniarz:) Od zawsze chciałem mieć model do latania, to było moje dziecinne marzenie. Kiedyś, kiedy byłęm mały ojciec był dyrektorem w byłych PGRach, które to miało 2 śmigłowce rolnicze MI-2. Mogłem wtedy latać ile chciałem kiedy były przeprowadzane opryski itd. Zaraziłem się podniebnymi podróżami. W dzisiejszych czasach sporo się nalatałem jako 1 z 183 pasażerów lini lotniczych. Teraz chcę sam polatać I o to jestem, witam Was jeszcze raz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.