Gość tom_tom Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Mała galeria z zawodów F3K, które odbyły się 3.05.2007 na lotnisku Aleksandrowice w Bielsku-Białej. Fot. 1: Główny organizator zawodów - Jurek Juraszek (po prawej, z modelem) Fot. 2,3,4,5: Ekipy szanownych modelarzy oraz goście: Fot. 6: Stanowisko sędziów: Fot. 7: Przygotowywanie modeli do lotów: Fot. 8: Na start Panowie Modelarze Fot. 9: Start modeli Fot. 10,11,12,13: Wyrzut modelu Fot. 14,15,16,17: Rzutki w locie Fot. 18: Na starcie pojawił się stary poczciwy Jak Fot. 19, 20, 21: Zadarte głowy tych co jeszcze w powietrzu... ... i tych co już na ziemi Fot. 22, 23,24: Po lotach Fot. 25,26: Tu model jeszcze cały... ... a tu po małej kraksie ... Fot. 27,28,29,30: Tablica wyników jak zwykle przyciąga Pozdrawiam i życzę udanego weekendowego latania Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Piekna relacja z zawodow...w zeszlym roku bylem w Waszej modelarni ale nikogo nie zastalem ...Tylko Pan ktory tam dozoruje wpuscil mnie do srodka i pokazal modele -Super.... Pod koniec Lipca gdy bede w B.Bialej a wlasciwie w Mikuszowicach to naturalnie wstapie bo chce sie spotkac z Waszym kolega motorkowcem ( ten Pan zbiera silniki -na pewno kolega bedzie wiedzial o kogo chodzi -ja mam tylko nr tel Handy)... Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam, witam Ciesze się, że relacja się podoba Zajęcia w modelarni odbywaja sie od wtorku do piątku, od 14 do 18. W pogodne dni ekipa oczywiscie lata na lotnisku od strony południowej (koniec lotniska najblizej gór, niedaleko stadniny koni i strusi Często można spotkac parę osób w weekendy - ranną i popołudniową porą na lotnisku. Zapraszamy do B-B !!! W wakacje ciężej kogoś zastać, bo wiadomo - ludzie na urlopach, wolą polatać w górach niz wdychac Epidian Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.