Lukaszm Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam, tu Łukasz, lat 15 , mieszkam w woj. pomorskim, okolice Chojnic. Modelarstwem interesowałem się już od dłuższego czasu, rok temu miałem nawet model samolotu, aczkolwiek nie był to zbyt trafny wybór :? Pomimo że stosowałem się do rad na tymże forum nie udało się go ,,ulotnić". Kilka razy próba startu z ręki- skutek>ułamany cały dziób. Mam nadzieję że dzięki pomocy z Waszej strony uda mi się zbudować porządny model i spełnić marzenie jakim jest wzniesienie się w przestworza Ach, i jeszcze interesuję się układaniem puzzli. Jeżeli ktoś też lubi to robić, niech napisze na PW, chętnie sobie z taką osobą popiszę Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.