9250rpm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Na imie mam Paweł , obecnie od czterech lat mieszkam w UK ale na szczescie w marcu wracam juz na stale do Polski ! Interesuja mnie glownie helikoptery i co za tym idzie kupilem juz drugi model i obecny z jakim mam problemy honey bee cp3 ! Na razie nie zrazam sie tym ze mam juz drugi model ktory steruje sie duzo ciezej niz pierwszy (syma 9083 :roll: ) i jeszcze nawet raz nim nie lecialem bo nie wiem jak to wszystko ustawic ale to juz zostawie do innego dzialu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Cześć Paweł wracaj wracaj ale nie zapomnij przywieźć trochę wiosny, wiatr i deszcz oraz mgły zostaw na wyspach. :mrgreen: Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.