grabo Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam kolegów modelarzy! Pasja łączy ludzi i właśnie dlatego postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Obecnie mieszkam w Toruniu i tutaj kończę studia na kierunku Automatyka i Robotyka. Z wykształcenia jestem elektronikiem i jest to również moją pasją, więc chętnie pomogę w tej dziedzinie Jako modelarz RC mam nieduże doświadczenie, lecz mam nadzieję, że z pomocą forum i jego członków uda mi się wznieść na wyższy poziom tego pięknego hobby. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witaj Michał. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.