marcinlota1977 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://wimarex.website.pl/product_info.php?products_id=94 Panowie potrzebuje pilnie kabinke do super chipmunk o rozpietości 1460.Gdzie można kupić??? a może ma ktoś nie popękaną to odkupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie pomogę Ci ale fajny model. Możesz go trochę przy okazji przybliżyć. Jak się nim lata, kręci, jaki silnik itp. Pytam bo chciałem go kiedyś nabyć i może jeszcze do tego wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Też mam SuperChipmunka 160 cm rozpiętości, nikt go nie chce kupić, więc może ulotnię Mi ten model się bardzo podoba, ma genialną sylwetkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Zerknę do garażu bo wbiłem w ziemię takiego z 1.5 roku temu może jeszcze tam jest ale napewno nie taka przeżroczysta .......jak bedzie to pstrykne fote i Ci prześle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.