KRZYŚ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Niestety dla 50-cio latka komputer to zmora....jednak bez niego trudno żyć...jestem elektronikiem...taki zawód...i modelarzem od zawsze...komputer używam bo muszę...to tyle o mnie...gdybym zrobił coś nie tak proszę o uwagi...nawet krytyczne...w końcu się naucze...przepraszam za kłopoty...serdeczności dla wszystkich...wyrozumiałości dla mnie...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYŚ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Miłe powitanie kolegi z Rzepina...troszeczkę młody ale z bardzo bliska... dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A to, że młody, to w czymś przeszkadza ?? A no blisko, może kiedyś się na jakimś polu spotkamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No to Ja też witam Modelarza z okolic Sulecin leży mniej-więcej po środku, to moze u mnie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witamy na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.