waldi1973 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Witajcie.. Wielu modeli nie zdążyłem uwiecznić na zdjęciach.. Nie ma tutaj F-15 (EDF), Jak'a-54 (1800mm), nie ma całego szeregu śmigłowców.. Oto jalepszy trenerek na świecie: Poczciwa Cessna 182.. Pięknie latający Giles 202 (1820mm) silnik ASP 4suw (120): Jeszcze piękniej latająca Katana (1840mm) silnik ASP 4suw (180): ..Wilga z silnikiem elektrycznym (1440mm): A teraz kilka "wiatraków".. ...Zderzenie z legendą. - T-Rex 450: Bardzo dobrze latający Honey Bee King2.. Był bardzo dokładnie wyregulowany i miał w sobie części przekraczające wartość fabrycznego zestawu;) ..Kolejny HBK2, ale w skórze Wilka;).. A tutaj jedna z kilku "spalin" jakie miałem.. Najlepszy heli jakim się cieszyłem.. Raptor 50 w czasie prób i regulacji. Operatorowi aparatu drżały ręce jak słyszał tą maszynę.. A tutaj dwa elektryki: HK-500GT z mniejszym bratem, czyli HK-250GT.. Jest to moja pierwsza 500-ka z napędem elektrycznym.. Oczywiście było tego znacznie więcej.. Na uwagę zasługuje najmniejszy heli na Świecie produkowany seryjnie ze zmiennym skokiem i napędem śmigła ogonowego paskiem - a więc FireFox EP-100.. Lata wspaniale pomimo malutkich rozmiarów. (średnica wirnika 340mm).. pozdrawiam serdecznie, Bartek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.