pawel66 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Nie potrafię go zaprogramować nie znalazłem w necie manuala po polsku ;/ dodam ze zależy mi na tym alby od połowy drążka był gaz w drugą stronę hamulec silnik samochodowy ile faz czy czegoś tam nie wiem chyba chodzi o liczbę "kroków" ma ich 6 PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 http://www.emodel.pl/download/TP_ESC_setup_box_instrukcja_PL.pdf Tu masz instrukcje po polsku. dodam ze zależy mi na tym alby od połowy drążka był gaz w drugą stronę hamulec A nie chodzi Ci czasem o wsteczny bieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Wstecznego ten regiel nie ma wszystko poradziłem sobie tylko powiedz mi czy ustawić sobie na helikoptery czy samoloty?? i jaką częstotliwość silnika 8 16 czy 32? i lpolowośc silnika 2-4 6-10 czy 12-14 ustawiłem autodetekcje gazu i jest ok muszę naładować niCD bo mi napięcie odcina ;/ a li pol u kolegi jest ;/ silnik oczywiście out runner klasy 540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 da się coś zrobić żeby nie było soft startu ? Strasznie mi to przeszkadza :| a np regulator niby ten sam tylko ze dedykowany do heli ma soft start ? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=12400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Tak się składa że miałem obydwa regulatory do testów zarówno Akro jak i Heli, w tej chwili zrezygnowałem z nich gdyż powodowały zakłócenia. Objawiało się to tym że modelem szarpało w najbardziej nieodpowiednim momencie. W regulatorze Akro dało się bez problemu wyłączyć soft start według instrukcji podanej prze kol. Locke. Natomiast w Heli w moim wypadku nie dało się tego zrobić. dodam ze zależy mi na tym alby od połowy drążka był gaz w drugą stronę hamulecTakiej funkcji to w tym regulatorze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.