awot Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam, jestem nowym na tym forum chociaż modelarstwem zajmuje się od dość dawna. Dotychczas były to głównie kartonówki i czasem modele plastikowe. Od trzech pięciu lat prowadzę modelarnię w Środowiskowym Domu Samopomocy gdzie łączę przyjemne z pożytecznym. Obecnie stawiam pierwsze kroki w dziedzinie modeli RC. Pozdrawiam Rafał - AWOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witamy na forum, proszę prawidłowo wypełnić pole "skąd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awot Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Poprawiłem "pochodzenie", czy tak może zostać? AWOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Poprawiłem "pochodzenie", czy tak może zostać? Nie bardzo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awot Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A teraz dobrze? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 I co nie mogło być tak od razu? Jest OK. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.