darek_op Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Zakupiłem ten interfejs , Po uruchomieniu FMS-a mam ppzamieniane kanały i nie mogę ich zmienic, Zmieniam cyferki przy numerach kanałów ale to nic nie zmienia. Jak to zmienic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak to robisz? : Sterowanie> Pozostałe> Joystick> Mapowanie/Kalibracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tylko jak pozmieniac mapowanie Edit Już jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak wejdziesz do tego mapowania to po lewej stronie masz jagby taka tabelke. A do jakiego mode chcesz przystosować apke. Możesz jeszcze ew. kliknąć "Kalibracja" i skalibrować. Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.