Drako_27 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Już silnik zamontowany i jest w trakcie docierania teraz została mi czysta kosmetyka. Silnik odpalił bez żadnych problemów , piękny dźwięk czterosuwa. Kilka fotek z docierania. Teraz tylko do wiosny
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Pięknie się prezentuje to śmigło. Silnik chowa się cały pod maskę?
Drako_27 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Silnik wystaje nieco poza maskę , ale z maską prezentuję się jeszcze lepiej . Jutro postaram się zrobić fotkę w całej okazałości.
Drako_27 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Wszystkie akcesoria włożone zostało tylko wywarzenie i tu pytanie dolno płata wywaza sie trzymając go do góry kołami czy tak jak górnopłta ? Kilka fotek :
ppompka Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ja mam jedną małą prośbę. Czy mógłbym prosić o zdjęcie całego modelu od dołu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.