Drako_27 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Już silnik zamontowany i jest w trakcie docierania teraz została mi czysta kosmetyka. Silnik odpalił bez żadnych problemów , piękny dźwięk czterosuwa. Kilka fotek z docierania. Teraz tylko do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Pięknie się prezentuje to śmigło. Silnik chowa się cały pod maskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Silnik wystaje nieco poza maskę , ale z maską prezentuję się jeszcze lepiej . Jutro postaram się zrobić fotkę w całej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Wszystkie akcesoria włożone zostało tylko wywarzenie i tu pytanie dolno płata wywaza sie trzymając go do góry kołami czy tak jak górnopłta ? Kilka fotek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 do góry kołami najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja mam jedną małą prośbę. Czy mógłbym prosić o zdjęcie całego modelu od dołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.