Crnox Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam!!! mam 18 lat i w modelarstwie jestem zielony, 1 stycznia dostałem używaną lame v4, i zacząłem sie tym interesować. Mam nadzieje że na tym forum czegoś się dowiem i otrzymam bezinteresowną pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Widzisz, jak chcesz to potrafisz :wink: 1 stycznia dostałem używaną lame v4, Więc chodzi Ci o RC helikoptery, czy samoloty ?? Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crnox Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 O helikoptery . tylko jest tak że ja coś naprawiam, to kolejna rzecz mi siada... trohę mnie to żenuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crnox Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 I jeszcze jedno.... mineły już 24h od przywitania się grzecznie na forum a tu niestety nie można ani pisać ani zakładać tematu... WTF ? czyżby to lenistwo admina ??? :devil: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 czyżby to lenistwo admina ???Nie. Test na cierpliwość- podstawową zaletę każdego modelarza :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.