radek_lodz Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, kupiłem do modelu shocka silnik TURNIGY 2204-14T oraz niestety regler Turnigy Plush 6A zamiast 10A. Czy ten regulator pociągnie taki zestaw? Aha ma BEC 0,8A, a w modelu będą 3 serwa HXT500. Jestem "świeżym pilotem" i na pewno nie będę latał cały czas na pełnym gwizdku, ale mimo to, nie chciałbym tego od razu spalić. Będzie działać czy kupić większy regler?
Barlu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zakupiłem ten sam zestaw; Jeszcze u mnie nie jest, ale w temacie o Su-31 [moim] kolega grabo pisał: Barlu, jeśli masz taką możliwość to spisz symbole z tranzystorów użytych w tym reglu, wtedy powiem Ci ile tak na prawdę wytrzymają To może Ty odczytaj symbole z tranzystorów, podasz mi ewentualnie prosto do kolegi "grabo" :wink: I ja jestem ciekaw "wyniku" :mrgreen:
utopia Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6547 No ja bym nie ryzykował bo max prąd tego silnika to 7,5 A czyli 25% większy do tego BEC jest słaby szukaj na początek BEC 1,5A
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.