radek_lodz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, kupiłem do modelu shocka silnik TURNIGY 2204-14T oraz niestety regler Turnigy Plush 6A zamiast 10A. Czy ten regulator pociągnie taki zestaw? Aha ma BEC 0,8A, a w modelu będą 3 serwa HXT500. Jestem "świeżym pilotem" i na pewno nie będę latał cały czas na pełnym gwizdku, ale mimo to, nie chciałbym tego od razu spalić. Będzie działać czy kupić większy regler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Zakupiłem ten sam zestaw; Jeszcze u mnie nie jest, ale w temacie o Su-31 [moim] kolega grabo pisał: Barlu, jeśli masz taką możliwość to spisz symbole z tranzystorów użytych w tym reglu, wtedy powiem Ci ile tak na prawdę wytrzymają To może Ty odczytaj symbole z tranzystorów, podasz mi ewentualnie prosto do kolegi "grabo" :wink: I ja jestem ciekaw "wyniku" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6547 No ja bym nie ryzykował bo max prąd tego silnika to 7,5 A czyli 25% większy do tego BEC jest słaby szukaj na początek BEC 1,5A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.