modelpiotrek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam serdecznie mam pytanie gdzie w okolicach Gliwic,Rybnika,Raciborza lub w Katowicach kupię tą zywicę? sklepy modelarskie znam szukam jakis hurtowni lub sklepów chemicznych w tych okolicach może ktoś ma jakieś namiary i się podzieli? stare zapasy juz na wyczerpaniu a kleic trzeba:) Kiedys hmm dawno temu kupowałem w Katowicach w sklepie żeglarskim ale nie mam pojęcia czy on jeszcze istnieje i czy tą zywicę można tam dostać pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A tu nie maja ? http://www.havel-composites.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Motyl ja do Cieszyna narazie sie nie wybieram a z tego co widze jedyne przedstawicielstwo na polske jest własnie tam:) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 modelpiotrek, a przesyłka nie wchodzi w gre ?? W wawie gdzieś w okolicy powązek jest hurtownia mógłbym coś w tym temacie wolną chwila się zorientować. Dobry sklep jest też na Lindleya ale czy Epidian 53 mają nie wiem wszystko moge się zorientowąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Motyl Jesli nie sprawi Ci to klopotu zorientuj się interesuje mnie 1kg plus utwardzacz Z1 ja za tydzien sie wybieram do Katowic a jutro będę w Gliwicach może uda mi się cos kupić pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.