kamil-ek7 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam! Nazywam się Kamil Kryś, mam 23 lata. Swoją przygodę teoretyczną z modelarstwem zacząłem dość wcześnie, rok 2005, ale dopiero praktyczną przygodę zacząłem 2 lata temu. Pozwoliły mi na to finanse :jupi: i odwaga Teraz, kiedy przez 2 lata ciągłych lotów, ćwiczeń (w miarę możliwości pogodowych)wiele się zmieniło, liczne porażki typu kraksa :roll: , doprowadziły do tego, że czuje się już bardzo pewnie 8) . Nie popełniam błędów które robiłem wcześniej jak również uczyłem się na błędach innych :lol2: . Dzisiaj latanie jest dla mnie przyjemnością a nie koszmarem po porażce. Lecz cały czas dożę do precyzji :faja: ... Myślę że posiadając pewne doświadczenie będę mógł, podzielić się na forum swoją wiedzą i zaczerpnąć nową... Serdecznie POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witamy na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.