rafit Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witajcie! Nazywam się Rafał i mam już 32 krzyżyki na karku. Modelarstwem interesowałem się jako dzieciak, a później była bardzo długa przerwa. Jak to zwykle bywa inne zainteresowania przesłaniały te pierwsze. Czasem jednak, warto wracać do korzeni i łączyć swoje talenta. Obecnie, moje konstrukcje są wypadkową wielu zainteresowań i często powstają spontanicznie i w pośpiechu - zwykle jako "proof of concept". Przykładem może być ten pojazd z mojego avatara. Forum przeglądam od pewnego czasu i myślę, że w końcu nadszedł czas, aby zacząć się na nim również udzielać. Możliwość zadawania pytań i odpowiadania na nie z pewnością przyśpieszy niejeden projekt (mam nadzieję że nie tylko mój). Pozdrowienia dla wszystkich Modelarzy Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.