Miałczek Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 mam na imię Tomek i od nie dawna interesuję się modelarstwem jestem w trakcie budowy SPITFAIERA (spitfire) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 I mamy rozumieć, że to jest Twój pierwszy model RC ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 najpierw chcę się nauczyć latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Czym spitfire'em ?? Zerknij na dział "Od czego zacząć" Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 nie nie spitfire jego zostawiam nim zacznę latac dopiero jak się nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.