rafalgruszka Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam jeżeli nie macie nic przeciw i macie 2min wolnego czasu to proszę Was koledzy o pomoc i oddanie głosu na mnie https://bydgoszcz.gra.pl/akcje_specjalne_czlonkowie-3171,rafal-gruszka.html dzięki mam nadzieję że mogę na Was liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Masz mój głos. Ładnie sklejony film;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ładnie sklejony film;]Popieram I też masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam Dziękuję koledzy... cieszę się że się podoba pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 I głosik ode mnie . A jeśli można na jaki cel idą głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 jeżeli nie macie nic przeciw i macie 2min wolnego czasu to proszę Was koledzy o pomoc i oddanie głosu na mnieChętnie pomogę, w zasadzie nie mam nic przeciw, tylko o co chodzi?Jak masz 2min wolnego czasu, to może napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mi niezbyt się podoba. Widać, że film obrobiony amatorsko ale i tak oddałem głos Nie bierz tego za bardzo do siebie, to tylko moje odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam Cel to jakaś nagroda ale nie mam pojęcia jaka... Konkurs w Bydgoskim Radiu Gra "Twoje pięć minut" Chodzi o pokazanie czegoś co wyróżnia ludzi z tłumu... no a modelarz to wielki odmieniec... Dziękuję za głosy A co do amatorszczyzny to film montowany w WMM... od czegoś trzeba zacząć... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Głos poszedł Życzę wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Chodzi o pokazanie czegoś co wyróżnia ludzi z tłumu... no a modelarz to wielki odmieniec...Ok, masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Poszedł głosik ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam nawet nie spodziewałem się takiego optymistycznego nastawienia... jeszcze raz dziękuję... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A maszzz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Klimat klipu raczej psychodeliczny :shock: Fajne zdjęcie wmontowane na końcu (ostatnie) Głos poszedł... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A co tam....masz..... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 +1 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Łap i mój głosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Głos poszedł... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 dzięki koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Braklo fotek z lotow fpv moj glos masz rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.