Ragi Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 I jeszcze jeden od dreadów . Które miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ode mnie już trzeci masz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 też pocisnąłem od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 witam Które miejsce?tego jeszcze nie wiem...w poniedziałek będzie ogłoszenie wyników... także kto jeszcze nie głosował to zapraszam a kto ma ochotę może głosować codziennie... jeszcze raz dziękuję za głosy... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 +1 jeszcze raz . Czyli odemnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 + 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 czwarty ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A masz! jednego ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witam przed chwilą odebrałem telefon z radia że jestem zwycięzcą konkursu... :rotfl: :jupi: ;D :oops: :jupi: ;D :oops: wszystkim którzy oddali głos serdecznie dziękuję... dziś o 15.30 będę w Radiu Gra Bydgoszcz na antenie... kto ma ochotę może posłuchać online na portalu www.gra.pl pozdrawiam rafal :jupi: ;D :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A jaka nagroda ?? Czy może nagrodą jest dostanie się na antenę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witam nie wiem jeszcze co to za nagroda... na pewno się pochwalę co wygrałem... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Panie Rafale moje gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Stawiasz wszystkim Cole ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Gratulacje wygranej :-) mozesz nadal promowac modelarstwo Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 W kupie siła :rotfl: gratuluje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witam pewnie że będę... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Słuchałem ale ty wygadany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witam heh tak jakoś śmiesznie było... miała być moja koleżanka ze szkoły ale musiała gdzieś pojechać... a wygrałem gadżety Radia Gra i dwie wejściówki na entrans w Bydgoszczy... jeszcze raz wszystkim dziękuję za głosy... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.