mnich Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam! Widziałem jakiś czas temu na forum (nie koniecznie na tym) rozpisane dokładnie jakie matriały (balsa, sosna itd) są potrzebne do sklecenia Madmana. Szukałem tego ostatnio i nie mogę namierzyć, może ktoś mi pomoże? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 http://www.dariuszmular.com/linki.html chyba tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Na stronie Darka tego nie znalazłem, ale jeszcze poszukam. Jestem przekonany, że to było na jakimś forum. Może autor tych wyliczeń się odnajdzie i pomoże w poszukiwaniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja na swojego zastosowałem sklejkę balsowo lipową 1 arkusz o gr 3mm, 4 szt balsy 3 mm oraz klepkę 8 mm balsy resztę "grzechów" nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.