pawel66 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 jak wyżej użyję go do samochodu (bo samochodowe sa drogie;]) jak najtaniej z dobrym bec miałem te tower pro 40A i dopóki nie podłączyłem dodatkowego zasilania odbiornikowi miałem zakłócenia jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 pierwszy raz słyszę o tym by regulator zakłócał odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A ja sam doświadczyłem tego np. HexTronik 120A siał tak, że na stole z 2m wszystko chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 po prostu ten złom dawał za mało pradu do odbiornika jak dałem gazu (na malo pradozernym silniku) to pyrgało wszystki mi servami;/ podlaczylem lipo od lamy do odbiornika u było super nastepnego dnia podłączyłem do odbiornika go i sie spalił )ubijając bec w odbiorniku :roll: WHY? :roll: Podajcie mi jakieś linki do niedrogich dobrych regli waga jest nieistotna, mam do wydania 300zł ale na regiel ok 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Do wyboru do koloru... http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=All+Speed+Controllers&idCategory=61&ParentCat=182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Panowie - najpierw sprawdzić BEC-e i pobór prądu ... pawel66, odbiornik nie ma BEC-a .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 widocznie moj ma 8) nie zapominaj ze jest samochodowy wolał bym coś w Polsce zależy mi na czasie nikt mi nie poleci jakiegoś konkretnego regulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 a jaki masz kwarc w tym regulatorze ?? może nie stroi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.